Доставка, замяна и връщане

1.1 ДОСТАВКА

Тя се извършва чрез куриер. Най-често това е куриер на фирма Еконт. С тях имаме сключено споразумение, те да извадат касовата бележка, която трябва да пазите до изтичането на 14 дневната Ви гаранция. Таксата за доставка е за сметка на купувача, освен ако няма друга договорка между него и служител на МаскиБГ.
Срока за доставка е 3 (три) работни дни, но ще опитаме всечко възможно да е колкото може по-бързо. Моля не забравяйте, че нашите маски се шият на момента при направена от Вас поръчка, така че се надяваме да ни влезнете в положение, ако сме изчерпали желания от Вас десен, ние ще Ви информираме при наличие на забавяне своевременно.
Ако при прегледа на маските Ви в офиса на куриера, те не Ви допаднат или пък сте решили, да смените решението си да ги закупите, моля да платите транспортните разходи в двете посоки.

1.2 ЗАМЯНА


В срок от 14 календарни дни след доставката на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид – да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, изцапана, да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.

2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2 (две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции: опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим. Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали и приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на телефона описан в горната част на сайта, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email – maskibg@gmail.com

1.3 ВРЪЩАНЕ

В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид – да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.

2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца. Възстановяването на сумата (плащането на наложения платеж и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати: – датата на пристигане в указания офис – датата, на която ни пратите по email данните на товарителницата, с която сте изпратили пратката ви (Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни).

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на телeфона посочен в горната част на сайта, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. Последващата писмена кореспонденция се извършва по email – maskibg@gmail.com
След това ще трябва да попълните този документ: “Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки” и да го изпратите до нас подписан и сканиран на горепосочения ел. адрес.

При въпроси от Ваша страна моля да се обърнете към нас на телефона посочен в горната част на сайта ни или на имейл адрес – maskibg@gmail.com.

Поздрави от екипа на МаскиБГ!